Mindsetters

Mindsetters 4, Sorin Draghici, Succesul este atunci cand echipa ta lucreaza fara sa depinda de tine

September 06, 2021 Razvan Nicoara, MiniCRM Romania Season 1 Episode 4
Mindsetters
Mindsetters 4, Sorin Draghici, Succesul este atunci cand echipa ta lucreaza fara sa depinda de tine
Show Notes

Sorin Drăghici este un om care este atât de pasionat de lumea digitală încât nu a avut încotro și a intrat în antreprenoriat. Altfel, nu ar fi avut cum să realizeze lucrurile pe care le-a visat. 

A lucrat la un motor de căutare românesc pe vremea când Yahoo era principalul motor de căutare în lume iar Gmail și Facebook nici nu existau încă. Apoi a creat pagini web și a avut pagini cu milioane de utilizatori pe vremea când nici nu exista piața de publicitate online. Și apoi a lansat DWF (Digital WorkForce) care a devenit azi cea mai importantă agenție de SEO din România cu un portofoliu de peste 250 de clienți și o echipă de peste 60 de angajați.

Vrei să îți răspundem întrebărilor sau comentariilor tale? Lasă-ne mesajul tău audio aici și îți vom răspunde în următorul podcast!

- Eu am fost de când mă știu antreprenor, nu am fost angajat niciodată. De fapt am fost angajat patru zile la un job, dar mi-am dat seama că pot face mai multe și mai bine și atunci m-am apucat și de partea de agenție.

- Antreprenorul trebuie să facă trei lucruri. Primul este să aducă lideri în companie. Al doilea lucru este să gestioneze marketingul strategic și al treilea lucru este să aducă bani companiei.

- Am văzut foarte multe business-uri care se blochează aici la 1 milion € și 25 de oameni pentru că antreprenorul nu mai are timp să discute cu toată lumea. Este maximul pe care-l poate face în a comunica cu cei 25.

- Eu caut mai întâi lideri și apoi oameni cu competențe. Știu foarte clar că leadershipul este mai greu de construit decât competențele.

- Liderul este cel care are capacitatea ca la rândul lui să poată dezvolta alți oameni.

- Liderul nu are nevoie să-i spui cum să-și facă treaba. Trebuie să aibă doar un ceva al lui care motivează și care îl împinge să meargă mai departe și atunci lui o să-i dai doar obiectivele și îl lași pe el să stabilească cum le va atinge.

- Pentru mine a avea succes înseamnă ca lucrurile să se întâmple fără mine.

- Valoarea mea cea mai pregnantă este partea asta de cooperare. Am crezut cu tărie de la început că nu poți face singur un lucru bun.

Sorin Drăghici, invitat

Pasionat de digital prin vocație, antreprenor prin educație și experiență, crede că business-urile de succes se fac doar în echipă și a pus această valoare la baza dezvoltării celei mai bune agenții de SEO din România, DWF.

Răzvan Nicoară, gazda podcastului Mindsetters

Consultant și coach în strategie de business pentru antreprenorii care vor să treacă la nivelul următor și Business Evangelist pentru MiniCRM România (www.minicrm.ro).