Mindsetters

Pentru antreprenori și manageri, productivitatea înseamnă FOCUS - Andy Szekely, Trainer

November 18, 2021 Razvan Nicoara, MiniCRM Romania Season 2 Episode 1
Mindsetters
Pentru antreprenori și manageri, productivitatea înseamnă FOCUS - Andy Szekely, Trainer
Show Notes Chapter Markers

În sezonul al doilea al Mindsetters vorbim doar despre productivitate. Fie că e vorba de productivitatea personală, de cea a echipei sau a companiei, vom avea invitați care ne vor vorbi despre metode și bune practici pentru a fi mai productivi.

Andy Szekely, Episodul 1: Pentru antreprenori și manageri, productivitatea înseamnă FOCUS

Urmărește o discuție pragmatică despre productivitatea antreprenorilor și managerilor susținută de Andy Szekely, unul dintre cei mai cunoscuți traineri din România, cel care   inovează de 22 de ani în piaţa de training și coaching din România ca antreprenor, autor și speaker.

Andy Szekely este, de asemenea, și unul dintre clienții MiniCRM, software de management al relațiilor cu clienții și de managementul productivității pentru antreprenorii din România.

Vorbim despre ce înseamnă cu adevărat să fii productiv ca antreprenor sau manager și de ce nu trebuie să cazi în greșeala de a măsura productivitatea angajaților și antreprenorilor cu aceeași unitate de măsură.

Și, mai ales, vorbim despre câteva lucruri practice pe care le poți face, ca manager sau antreprenor, pentru a fi cu adevărat productiv.

Webinar Productivitate 10X (22 noiembrie 2021)

Dacă ești antreprenor sau manager și te interesează cu adevărat să fii mai productiv, înscrie-te la webinarul ”Productivitate 10X” unde, împreună tot cu Andy Szekely, vom exersa împreună toți pașii pentru a-ți reinventa productivitatea.

De asemenea, vei avea posibilitatea să te înscrii la challenge-ul de productivitate 10 zile cât 100” și să vezi cât de mult îți poți îmbunătăți productivitatea în doar 10 zile.

Andy Szekely
Invitatul Mindsetters, unul dintre cei mai cunoscuți traineri din România, cel care inovează de 22 de ani în piaţa de training și coaching din România ca antreprenor, autor și speaker (www.andyszekely.ro).

Răzvan Nicoară
Gazda Mindsetters, consultant de strategia afacerilor antreprenoriale și strategy coach, care susține antreprenorii care vor să își transforme afacerile (www.razvannicoara.ro), Business Evangelist pentru MiniCRM România, companie care dezvoltă un software inovativ pentru antreprenorii care vor rezultate (www.minicrm.ro). 


Productivitatea personala a antreprenorului este despre a lua decizii bune
Valorile cheie ale lui Andy Szekely: libertatea, cresterea pana la nivel de excelenta si contributi
Oamenii de succes sunt cei care lucreaza cu modele, in procese, nu cei care fac eforturi mari
Mai intai decide ce ai de facut si abia apoi apuca-te de lucru
Prioritizarea este mai importanta decat munca in sine
Jobul principal al antreprenorului este sa aduca oportunitati in afacerea sa
Cel mai bun instrument de productivitate este un jurnal
Antreprenorii ar trebui sa gandeasca obiective pe perioade de 3 luni
Intrebari de productivitate pe care ar trebui sa ti le adresezi in fiecare zi
Al doilea instrument de productivitate este calendarul
Cum iti protejezi focus-ul necesar pentru a lua decizii bune?