Nu lăsa urgentul să devină important – Stefan POPA (ABeauty)

iulie 27, 2021

”În agenda ta de antreprenor ar trebui să existe doar lucrurile importante. Doar ele merită să fie hrănite cu timpul tău. Pentru celelalte, pentru lucrurile de zi cu zi, crește-ți o echipă care să fie mai deșteaptă decât tine și care să se ocupe de ele mai bine decât o poți face tu.”

Ștefan POPA, Abeauty

Pe Ștefan Popa, owner de afaceri în domeniul IT și software și al celui mai important lanț de clinici premium de estetică corporală din România (Abeauty), l-am cunoscut la un seminar de diagnoză de business pe care l-am avut acum aproape doi ani. Era singurul dintre antreprenorii prezenți atunci care își construise strategic, ca la carte, business-ul.

Lucrurile importante se hrănesc cu timp ca să poată să crească. Și pentru că timpul tău e limitat, alege cu atenție pe care lucruri vrei să le hrănești.

A le hrăni cu timp înseamnă a le aloca timp. Pur și simplu blochezi timp în agendă doar pentru acele proiecte importante și pentru activitățile care contează pentru îndeplinirea acelor obiective.

Nimic nu trebuie să te împiedice să te dedici acestor activități și, pentru asta, trebuie să înveți să spui ”nu” treburilor zilnice care, în loc să îți aducă rezultate, doar îți mănâncă din timpul tău.

Bazează-te pe echipa ta și explică oamenilor din jurul tău de ce aceste obiective sunt importante pentru tine și de ce ai nevoie de ajutorul lor ca să îți protejeze timpul.

Posted in: Sezon 1