Decât să faci 1000 de lucruri de 6 ori, mai bine faci 6 lucruri de 1000 de ori – Andrei DUNUȚĂ (Speakings)

septembrie 21, 2021

”Productivitatea este fratele mai mare al activității. Foarte mulți oameni sunt activi. Foarte puțini oameni sunt productivi.”

Andrei DUNUȚĂ, Speakings

După 13 ani de vânzări, Andrei Dunuță a înțeles că oamenilor nu le place să li se vândă, însă le place foarte mult să cumpere. Astfel a luat naștere proiectul Arta de a nu vinde.

De asemenea, pentru că știe că vânzările nu sunt despre a obține bani, ci despre a construi relații, a creat și cea mai mare mișcare de public speaking din România: Speakings

Mindsetul de antreprenor al lui Andrei Dunuță… nu există 🙂 „Eu nu sunt antreprenor”, spune el, „sunt un om de vânzări. Și doar seara mai sunt antreprenor.” 

E mai ușor să vinzi scump decât ieftin, pentru că oamenii care au bani iau decizii rapid și se răzgândesc greu. Oamenii care nu au bani se hotărăsc greu și se răzgândesc rapid.

Doar că majoritatea oamenilor de vânzări nu știu să se diferențieze prin altceva decât prin preț. Uneori vezi un produs sau serviciu ca fiind scump, dar poate nu e scump ci doar nu știe omul de vânzări să genereze valoare pentru cel căruia îi vorbește. Nu există „scump” sau „ieftin”. Există doar „merită” sau „nu merită”.

Posted in: Sezon 1