Succesul este atunci când echipa ta lucrează fără să depindă de tine – Sorin DRĂGHICI (DWF)

septembrie 23, 2021

”Am văzut foarte multe business-uri care se blochează la 1 milion € și 25 de oameni pentru că antreprenorul nu mai are timp să discute cu toată lumea din echipă.”

Sorin DRĂGHICI, DWF

Sorin Drăghici este un om care este atât de pasionat de lumea digitală încât nu a avut încotro și a intrat în antreprenoriat. Altfel, nu ar fi avut cum să realizeze lucrurile pe care le-a visat. 

A lucrat la un motor de căutare românesc pe vremea când Yahoo era principalul motor de căutare în lume iar Gmail și Facebook nici nu existau încă. Apoi a creat pagini web și a avut pagini cu milioane de utilizatori pe vremea când nici nu exista piața de publicitate online. Și apoi a lansat DWF (Digital WorkForce) care a devenit azi cea mai importantă agenție de SEO din România cu un portofoliu de peste 250 de clienți și o echipă de peste 60 de angajați.

Antreprenorul trebuie să facă trei lucruri. Primul este să aducă lideri în companie. Al doilea lucru este să gestioneze marketingul strategic și al treilea lucru este să aducă bani companiei.

De unul singur este foarte greu să reușești. Din acest motiv spune Sorin că este nevoie de lideri. A văzut foarte multe business-uri care se blochează la 1 milion € și 25 de oameni pentru că antreprenorul nu mai are timp să discute cu toată lumea. Și de acolo trebuie să se multiplice, iar singurul mod în care se poate multiplica este să aibă lideri în companie, care să o facă pentru el.

Liderul nu are nevoie să-i spui cum să-și facă treaba. Trebuie să aibă doar un ceva al lui care îl motivează și îl împinge să meargă mai departe și atunci lui o să-i dai doar obiectivele și îl lași pe el să stabilească cum le va atinge.

Posted in: Sezon 1