Antreprenorul se definește prin impactul pe care îl generează în jurul său – Felix TĂTARU(GMP)

septembrie 29, 2021

”Nu poți să îți planifici complet viitorul; adevăratul viitor este cel care ți se întâmplă, cel care vine spre tine cu oportunități și orizonturi noi, la care nu te-ai gândit și pe care nu le-ai putut planifica”

Felix TĂTARU, GMP

Felix Tătaru este acum mai degrabă un post-antreprenor. A trecut de etapa în care dezvoltă afaceri și a intrat în etapa în care vrea să dezvolte mentalități și comunități.

A fondat și a crescut agenția GMP dar și alte business-uri. Însă acum a lăsat în urmă ideea de a mai conduce firme și a încredințat managementul acestora partenerilor săi.

Felix Tătaru crede că, până la un moment dat, ai nevoie să crezi în ceva, dar de la un moment dat trebuie să fii pregătit să îți modifici planul. E bine să nu fi blocat într-un singur plan și, dacă mergi înainte cu ochelari de cal, s-ar putea să ratezi un alt plan, mai important, care vine el către tine.

Trebuie să fii pregătit să profiți de acest viitor care vine spre tine, cu toate lucrurile neașteptate pe care ți le aduce, și să renunți la a-ți planifica și urmări exclusiv și cu încăpățânare propriul plan, care nu poate fi decât limitat.

Posted in: Sezon 1