Înainte chiar de a încerca să vinzi trebuie să fii deja relevant pentru viitorul client (Marius Mihulin, Fresco Expert)

iulie 26, 2022

”Folosim MiniCRM pentru că am avut nevoie să aducem ordine și sistematizare în fluxul nostru de lucru”

Am vorbit cu Marius Mihulin, Director Marketing la Fresco Expert  despre ce înseamnă acum să faci vânzări, cum s-a schimbat modul în care facem vânzări și mai ales ce se va schimba de acum înainte.

Vei găsi în acest podcast și idei despre cum să organizezi și să integrezi mai ușor un departament de vânzări și unul tehnic, care sunt principiile și bunele practici la care ține Marius în lucrul cu echipa și o discuție sinceră despre provocările pe care le întâmpină acum un manager din vânzări și din marketing și echipa lui.

Dacă ești un antreprenor din domeniul HORECA și ai nevoie de soluții și consultanță pentru echipamentele tale, intră pe https://fresco.ro/ și discută acum cu un consultant pentru cea mai bună soluție pentru proiectul tău.

Posted in: Sezon 3

Razvan Nicoara says:

2022-08-03 06:32:04

Buna ziua Aurica,
Mulțumim pentru comentariu. Așa este, poate fi dificil să te obișnuiești cu utilizarea telefonului mobil însă trebuie să ne adaptăm cerințelor clienților care vor soluții pe loc. Acum telefonul este acum doar un echipament. Soluția software este cea care contează cu adevărat. Și aici MiniCRM are o soluție pe mobil care chiar îi ajută pe oamenii de vânzări să aibă acces rapid la informații și să adauge informații despre client în doar câteva click-uri.

Te invit să testezi gratuit aplicația pe mobil de la noi. Poți descărca aplicația MiniCRM de aici:

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=io.minicrm.app
App Store – https://apps.apple.com/ro/app/minicrm/id1316089928?l=ro

Să ne spui cum ți se pare :)

Zi cu spor!

Bara Aurica says:

2022-08-02 19:19:38

Buna seara ,va mulțumesc .Eu nu sunt super ok pentru a folosi telefonul in domeniul dumneavoastră ,Eu am nevoie de informare și informație cum pot lucra cu telefonul privind aceste fise și manualele sau publicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *