Cum să ajungi să îți conduci firma lucrând doar 3 ore pe săptămână, Mădălina Ștefan (Cartobello)

septembrie 22, 2022

”Eu am intrat în antreprenoriat ca să creez..  Cred că dacă ai doar un metru pătrat, atunci îți poți lansa o afacere pe care ești liber să o construiești așa cum ți-o dorești. Eu, de exmeplu, am plecat cu afacerea mea de la 2,7 mp”

În acest podcast Mădălina Ștefan, antreprenoarea care a fondat și conduce Cartobello,  vorbește despre  cum să îți clarifici și cum să îți sistematizezi afacerea astfel încât să o poți conduce mai ușor.

După 20 de ani de antreprenoriat și după multe lecții de business și leadership, acum Mădălina Ștefan conduce o afacere solidă, sistematizată, în care lucrează peste 50 de persoane. Și face asta cu succes alocând doar 3 ore pe săptămână.

Mădălina Ștefan ajută și alți antreprenori să își optimizeze și să își sistematizeze afacerile prin proiectul noul său proiect,  NU SCALA HAOSUL, un business care te ajută să descoperi cum să sistematizezi operațiunile din compania ta, pas cu pas; de la idee, planificare, definirea fluxului de valoare din compania ta, roluri și responsabilități, apoi desenarea proceselor și scrierea procedurilor, și până în punctul final, scalarea.  

Posted in: Sezon 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *