Despre cum să faci proiecte cu finanțare europeană de succes, cu Gabriel Azoiței, Active Business Advisor – Mindsetters s4e3 – Podcast de business

decembrie 14, 2022

Programele cu finanțare europeană nu sunt pentru nevoi de creștere imediate, ci pentru creșterea afacerii pe termen lung. De aceea, este nevoie de o analiză preliminară serioasă înainte de orice program de finanțare europeană.

Ascultă acest podcast și descoperă care sunt pașii pe care trebuie să îi faci pentru a putea realiza și implementa cu succes proiecte cu finanțare europeană.

Ascultă acest podcast ca să îți faci un check-list pentru succesul proiectelor tale cu finanțare europeană.

Mare parte din programele de finanțare nerambursabilă se transformă în eșecuri tocmai atunci când antreprenorii acceptă orice fel de obiective de creștere, doar pentru a obține finanțarea. Descoperă apoi, mult prea târziu, că nu le pot îndeplini și atunci trebui să dea banii înapoi.

Gabriel povestește de câteva bune practici și întrebări simple pe care le putem pune oricărui consultant de proiecte cu finanțare europeană pentru a ne da seama dacă acesta este serios și de încredere sau este doar unul dintre mulți alții care încearcă doar să ”dea țepe”.

Posted in: Sezon 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *