Recrutarea în 2023: mituri și practici de succes cu Irina Filip, Recruitment Consultant – Mindsetters s4e4 – Podcast de business

decembrie 23, 2022

Oamenii nu mai vin la un job doar pentru bani. Au nevoie să simtă că ceea ce fac are sens și că lucrează într-o echipă. Practic, oamenii vin la un job și stau la un job în primul rând pentru ceilalți oameni care sunt acolo.

Ascultă acest podcast cu Irina Filip, Consultant Recrutare. și descoperă cum se schimbă modul în care faci azi recrutare și care sunt bunele practici pe care ar trebui să le urmezi pentru a-ți crea o echipă puternică și productivă.

Află care sunt etapele prin care ar trebui să treci pentru a recruta eficient și, mai ales, care sunt miturile și bunele practici din piața de recrutare.

Piața de recrutare azi nu mai este dominată de angajatori. Poate chiar dimpotrivă. A face azi recrutare implică un proces de promovare continuă a companiei și de creare a unui ”employer brand”. Azi, a face recrutare și a atrage angajați de valoare este un proces similar cu a face marketing și a atrage clienți de valoare.

Ascultă și finalul podcastului pentru a afla de la Irina și care sunt tendințele și trendurile din piața de recrutare din 2023.

Posted in: Sezon 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *