Cum să îți faci și să îți conduci eficient o echipă de vânzări foarte bună, cu Adrian Cioroianu, Sales Trainer & Consultant– Mindsetters s4e5 – Podcast de business

ianuarie 9, 2023

Dacă nu ai făcut vânzări ca antreprenor sau manger, sau dacă nu ai experiență relevantă în domeniul vânzărilor, pur și simplu nu încerca să îți recrutezi singur / singură echipa de vânzări.

Pur și simplu nu o face.

Este cea mai frecventă și cea mai costisitoare eroare pe care o face majoritatea antreprenorilor care vor să crească rapid.

Ascultă acest podcast cu Adrian Cioroianu – trainer și consultant de vânzări la Acknowledge, autor de cărți despre vânzări –  despre cum să îți recrutezi (sau, mai degrabă, despre cum să nu o faci!), cum să îți conduci și cum să îți evaluezi echipa de vânzări. Simplu, cu metode verificate și cu exemple clare.

Cum să recrutezi oamenii din echipa de vânzări?
Cum să faci atunci ca să îți recrutezi o echipă de vânzări performantă dacă tu, ca antreprenor, nu ai experiență în vânzări? Adrian îți oferă aici câteva soluții concrete dar mai ales te avertizează să nu faci erorile (extrem de costisitoare!) pe care le fac alți antreprenori.

Cum să îți conduci eficient ședințele de vânzări?
Adrian îți oferă în numai 10 minute, o structură și un set de bune practici clare. Practic, poți aplica modelul său în 5+2 pași de coordonare a echipelor de vânzări chiar acum.  Ai ocazia de a audia aici un veritabil minicurs de vânzări.

Cum să îți evaluezi performanțele echipei de vânzări?
Peformanța nu înseamnă doar cifre, nu doar CE vinzi și CÂT vinzi ci, mai ales, CUM vinzi. Află de la Adrian Cioroianu care sunt bunele practici învățate și aplicate cu succes în peste 18 ani de experiență în vânzări.

Posted in: Sezon 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *