Social media: cum sa ai rezultate si ce greseli sa nu faci, cu Alexandru Negrea, Social Media Trainer & Consultant, Mindsetters s4e6 – Podcast de business

ianuarie 30, 2023

Cea mai frecventă și mai costisitoare greșeală pe care o poți face ca antreprenor atunci când începi să investești în social media este să crezi că ăsta e un lucru simplu la care oricine se poate pricepe.

Începe întotdeauna cu un consultant serios care știe mecanismele social media și care știe marketing. Și investește pe termen lung. Și atunci vei avea rezultate cu certitudine.

L-am invitat pe Alexandru Negrea, unul dintre cei mai vechi și cei mai cunoscuți consultanți și traineri de social media de la noi, la o discuție sinceră despre de ce antreprenorii nu știu să folosească puterea social media pentru a-și crește afacerile. 

Ascultă acest podcast pentru a înțelege cum trebuie să te pregătești ca antreprenor pentru ca să folosești social media astfel încât să ai rezultate consistente și predictibile în vânzări.

Alexandru Negrea este consultant și trainer în social media, owner al Social Smarts și Saga Space, un studio profesional de content digital unde, de altfel, ne facem și noi la fiecare episod din podcastul nostru Mindsetters.

Social media nu ține loc de vânzări și de marketing. Ba chiar dimpotrivă.
Adesea, antreprenorii cred că social media este o soluție magică prin care pot vinde orice, oricui, foarte repede și fără să investească în vânzări sau marketing. 

Adevărul este că social media a devenit extrem de profesionalizat ca domeniu și companiile care într-adevăr au rezultate consistente, sunt cele care business-uri validate de piață, au procese de marketing și de vânzări clare și au investit în și cu specialiști în zona de social media pe termen lung.

Dacă vrei rezultate, atunci trebuie să lucrezi cu specialiști, trebuie să ai un buget de calibrare și de testare de campanii și trebuie să ai răbdare.

Posted in: Sezon 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *