De ce și cum să faci comunicare ca antreprenor, cu Mihaela Tudor, 2Value & Tudor Communications – Mindsetters s4e7 – Podcast de Business

februarie 24, 2023

„Comunicarea te ajută să nu lași pe alții să vorbească despre tine, ci să fii tu cel care își construiește o imagine pe care să o promoveze.” 

În cei peste 10 ani de activitate la Tudor Communications, Mihaela Tudor a lucrat cu antrprenori de la toate nivelurile și știe ce îl preocupă pe un antreprenor la început de drum, cu resurse puține, dar și ce nevoi și rigori au corporațiile.

Mihaela Tudor este fondatoarea 2Value & Tudor Communications.

Mulți antreprenori mi-au zis “eu trăiesc foarte bine din recomandări”. Dar și acestea vin tot prin comunicare. Comunicarea te ajută să nu lași pe alții să vorbească despre tine, ci să fii tu cel care își construiește o imagine pe care să o promoveze.

Primul pas în comunicare pentru antreprenorii care vor rezultate: să învețe. În online sunt nenumărate cursuri simple, pe înțelesul tuturor pentru a face asta. Eu sunt fan LinkedIn Learning. Cursuri foarte atractive, clare, ușor de înțeles.

Dacă te bazezi doar pe vânzări și scoți fundația care înseamnă marketing, nu vei ajunge departe. Nu mai vrea nimeni să i se vândă agresiv. Și nu ai timp să construiești relații. Ai nevoie de un sistem prin care să alimentezi zona de vânzări, prin care oamenii să ajungă la tine deja convinși să cumpere.

Învață de la competitorii tăi cei mai valoroși. 

Posted in: Sezon 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *