Ca să fii în top ai trebuie să ai un business agil și să fii adaptabil, Bogdan Nita, partener Forward Music Agency – Podcast de Business

martie 8, 2023

Dacă Forward Music Agency este azi în top este pentru că în orice decizie pe care am luat-o ne-am bazat pe foarte multe date din piață dar și pe curajul de a încerca mereu lucruri noi.

Managementul artistului este similar cu managementul unui brand doar că e mai dificil 🙂 Artistul are propria sa viziune, valori, stil de care trebuie să ținem cont atunci când îl punem în piață.

Ascultă acest podcast pentru a înțelege ce ce înseamnă să construiești un business de top într-o piață extrem de dinamică precum este cea a industriei muzicale.

Schimbarea face parte din core-business
Sunt afaceri unde schimbarea este în chiar miezul creșterii acestora. Așa sunt și cele din industria muzicală. Aici trendurile se pot modifica rapid, artiștii pot azi să crească incredibil de repede dar și să scadă la fel de ușor. Tehnologia modifica piața radical aproape în fiecare lună. Ca să faci afaceri în această piață trebuie să înțelegi că adaptabilitatea este parte din day by day business.

Blocajele te ajută să ”sari” în etapa următoare
Blocajele sunt de fapt bune pentru orice afacere. Atunci când ajungi într-un blocaj înseamnă că ceva trebuie reevaluat. E semnul că ai nevoie de o schimbare. Și atunci faci un pas în spate, revezi toate datele, îți reevaluezi situația, îți redefinești direcția și apoi reîncepi. Altfel. E ca atunci când tragi de praștie cât de mult în spate poți dar asta doar pentru a-i oferi energie maximă pentru a ajunge în etapa următoare.

Despre Bogdan Niță puteți citi și pe blogul lui, Musicpreneur

Posted in: Sezon 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *