Cum faci pasul de la afacerea care doar supraviețuiește, la cea care crește, Ana Rosca, owner Traduce.re și Urban Mom – Podcast de Business

martie 17, 2023

Am învățat să nu mai consider eșecul ca fiind ceva fatal ci ca o lecție nouă pe care o pot învăța și din care să aflu cum să cresc mai mult în viitor. 

Ana Roșca, este o antreprenoare care, de 17 ani, a trecut prin toate etapele, mai plăcute sau mai puțin plăcute ale antreprenoriatului.

Ascultă acest podcast pentru a înțelege cum să faci trecerea de la mindsetul de administrator de firmă la cel de antreprenor  care vrea să crească o afacere.

De ce nu poți conduce o afacere atunci când ești cel mai bun angajat al ei
În prima etapă de dezvoltare a unei afaceri, implicarea antreprenorului în activitatea de zi cu zi este vitală. Însă pentru a crește, e nevoie ca acesta să se ocupe treptat, din ce în ce mai mult de managementul business-ului.

Ia-ți o oră de lucru cu tine în fiecare zi
Cel mai important pentru tine ca antreprenor este să ai claritatea direcției afacerii tale și deciziilor pe care le iei. De aceea ai nevoie ca, în fiecare zi, să îți aloci o oră de gândire asupra afacerii tale. Pune pe hârtie ce e important și ce nu, verifică unde ai ajuns și clarifică în ce direcție vrei să mergi.

Nu crești dacă nu măsori creșterea
În orice afacere ai nevoie de un indicator de performanță care să îți spună dacă și cum crești cu adevărat. Ana Roșca se uită mai ales la rata de profit pentru a verifica acest lucru. Fiecare afacere poate avea propriul său indicator de performanță însă orice afacere, pentru a crește, are nevoie de un indicator de performanță.

Posted in: Sezon 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *