Ce este business coaching și de ce antreprenorii au nevoie de business coaching? Dana MARIN, Business Coach, Level UP Society

aprilie 20, 2023

În business coaching un antreprenor sau un manager are un partener de gândire și acțiune pentru clarificarea obiectivelor sale și pentru disciplina de a le urmări cu acțiuni executate la timp și eficient. 

Dana Marin este un avocat cu mulți ani de experiență care a devenit business coach tocmai pentru a putea ajuta antreprenorii să treacă la nivelul lor următor de creștere. De asemenea, a fondat Level Up Society care este de fapt un program integrat de dezvoltare a unei afaceri antreprenoriale.

În acest podcast ne-am asumat un exercițiu total de business coaching: nu doar că vorbim despre business coaching ci chiar am inclus în acest episod o mini sesiune live de business coaching pe care apoi am și analizat-o.

Ascultă acest podcast pentru a înțelege nu doar ce este și cât de folositor poate fi business coaching-ul pentru antreprenori ci și pentru a asculta o minisesiune de business coaching.

Posted in: Sezon 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *