Spune-mi ce mentor ai, ca să îți spun ce fel de antreprenor vei fi, Călin Iepure, BIZZ.CLUB România

mai 3, 2023

Sunt două moduri în care poți să înveți să faci business, să fii antreprenor de succes: prima este tehnica datului cu capul de pereți; este cea în care înveți singur din greșelile tale; este o tehnică dureroasă, costisitoare și care durează mult timp; dar pentru cei care au au voință și determinare, aduce la un moment dat rezultate; cealaltă metodă este metoda modelării: cea în care înveți să fii antreprenor de la alții și împreună cu alții.

 
Călin Iepure este un antreprenor care a făcut din educația antreprenorială un business de succes: comunitatea BIZZ.CLUB România , un club puternic și dinamic de business, bazat pe sprijin reciproc, educație antreprenorială și networking. De asemenea, este implicat și în alte firme de consultanță, vânzări, training (SELLification) și este un excelent public speaker și mentor pentru antreprenori.

În acest podcast vorbesc cu Călin despre educația antreprenorială și despre cei 5 ”M” care îl pot ajuta pe un antreprenor să învețe ce înseamnă antreprenoriatul de performanță și, ca o consecință directă, să își dezvolte consistent afacerea. Așadar vorbim aici de Mentalitate, Mentorat, Metodă (sau Model), Mediu și Muncă. Dar și despre parteneriate și despre ce înseamnă ”să faci exit” ca antreprenor

Posted in: Sezon 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *