Follow-up-ul în vânzări, business networking și marketing-ul făcute bine îți ajută afacerea să crească, Roxana Domnica, MORE Networking

iulie 20, 2023

Dacă i-am spune propunere de valoare și nu i-am mai spune ofertă, ni s-ar schimba cred și percepția asupra vânzării. Tu-i propui potențialului tău client serviciul tău.. care ce ar trebui să-i aducă..ce? VALOARE!”

Te invit să o cunoști pe Roxana Domnica care este un om de marketing și un antreprenor cu experiență dar și fondatoarea MORE Networking, o comunitate de business deschisă antreprenorilor mici și mijlocii care au nevoie de o ”scenă” pentru a se face cunoscuți și de o comunitate în mijlocul căreia să îți poată crește mai ușor afacerile.

De asemenea, Roxana Domnica și MORE Networking sunt și clienți și parteneri vechi ai MiniCRM care au crescut cu noi și de la care noi am învățat foarte mult!

Vorbim în acest podcast cu Roxana despre lucrul care face diferența între o afacere care crește și una care doar stagnează și anume follow-up-ul de marketing și de vânzări, procesul și mentalitatea antreprenorilor de a fi focusați mai ales pe clientul și nu doar pe produsul lor. 

Posted in: Sezon 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *