Regulamentul Comunității MiniCRM Mindsetters

1. Comunitatea Mindsetters este un grup în care responsabilitatea tuturor informațiilor și datelor care sunt comunicate de către utilizatori aparține exclusiv acestora. Mindsetters, prin MiniCRM România își asumă, cu toate acestea, să modereze cât se poate de eficient comunicările din comunitate pentru a asigura un spațiu de învățare și de experiență de creștere atractiv și productiv.

2. În postările pe forum-ul comunității, vă rugăm să păstrați regulile de comunicare de bază care există în toate comunitățile: 

3. Exprimare decentă și fără atacuri și injurii

4. Nu vom accepta postări pe alte teme în afară de cele de dezvoltarea afacerii și de utilizare a MiniCRM

5. Nu vom accepta postări discriminatorii, sexiste, injurioase

6. Activități de promovare, spam-area membrilor comunității etc

7. Orice tip de activități ilegale

8. În cazul în care acestea reguli nu sunt respectate, vom trece la acele acțiuni potrivite cu fiecare situație în parte, în funcție de gravitatea acesteia. Măsurile luate pot fi oricare, de la un avertisment pentru situații mai puțin grave, până la o interdicție permanentă a utilizării contului.

9. În cazul în care observați asemenea comportamente, vă rugăm să le comunicați către moderatorul comunității la adresa de email razvan.nicoara@minicrm.ro.

10 .Păstrați informațiile despre cont în siguranță și private. Nu împărtășiți informațiile contului dvs. sau ale altora. 

11. Comunitatea Mindsetters este o comunitate de brand, reunită în jurul MiniCRM România. De aceea nu vom accepta în această comunitate mesaje care promovează soluții CRM concurente și nici mesaje care afectează reputația mărcii MiniCRM. Cu toate acestea, suntem deschiși tuturor comentariilor critice argumentate, ideilor de îmbunătățire și apreciem menționarea bug-urilor sau a oricăror probleme care pot afecta negativ experiența utilizatorilor MiniCRM. 

12. De asemenea, apreciem orice idei sau soluții de îmbunătățire a performanței afacerilor care pot fi valoroase pentru membrii comunității. Dacă nu sunteți sigur/ă că postarea dvs respectă aceste reguli, cereți ajutorul moderatorului.

Regulile comunității Mindsetters nu sunt finale și se pot modifica. Te rugăm așadar să le verifici cu regularitate. Orice modificări importante se vor comunica și prin postări pe forumul comunității.

Îți mulțumim că faci parte din comunitatea Mindsetters și că ne ajuți să o păstrăm un spațiu sigur, fun și plin de experiențe de dezvoltare pentru toți membrii lui.